1. Gün
Sabah: 2 dilim (ince) kepek ekmeği, 1 dilim yağsız, tuzsuz beyaz peynir, 1 adet domates ve 1 adet salatalık, 5 adet zeytin, 1 adet ceviz 3 adet badem ve 3 adet fındık, 1 adet kivi yada elma.
Öğle: Yemekten önce 200 gram yeşil erik, 1 adet gevrek simit, 1 porsiyon çoban salata, 1 kase cacık.
Akşam: Yemekten önce 200 gram yeşil erik, 1 porsiyon yağsız et sote, 1 porsiyon salata
2. Gün
Sabah: 1 adet ekşi elma, 2 dilim (ince) kepek ekmeği, 1 parça yağsız peynir, 1 adet ceviz, 3 adet fındık ve 3 adet badem.
Öğle: Yemekten önce 1 porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon taze fasulye yemeği, 1 bardak ayran yada cacık, Yemekten sonra 1 porsiyon yeşil erik.
Akşam: Yemekten önce 1 porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon taze kabak yemeği, 3 çorba kaşığı kadar yağsız yoğurt, 1 porsiyon salata.
3. Gün
Sabah: 2 dilim kepek (ince) ekmeği, 1 dilim tuzsuz, yağsız peynir, 1 adet domates ve 1 adet salatalık, 5 adet tuzsuz zeytin, 1 adet ceviz, 3 adet fındık, 3 adet badem, 1 adet kivi ve 1 adet elma.
Öğle: Yemekten önce bir porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon fırında tavuk, 1 kase ayran.
Akşam: Yemekten önce 1 porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon salata, 2 dilim tam buğday ekmeği
4. Gün
Sabah: 2 dilim (ince) kepek ekmeği, 1 dilim tuzsuz, yağsız peynir, 1 tane haşlanmış yumurta.
Öğle: Yemekten önce 1 porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon taze patates yemeği.
Akşam: Yemekten önce 1 porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon balık ızgara, 1 porsiyon salata.
5. Gün
Sabah: 2 dilim (ince) kepek ekmeği, 1 dilim tuzsuz, yağsız peynir, 1 adet domates ve 1 adet salatalık, 4 adet tuzsuz zeytin, 1 adet ceviz, 3 adet fındık, 3 adet badem, 1 adet kivi veya yeşil elma.
Öğle: Yemekten önce 1 porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon peynirli, mantarlı makarna.
Akşam: Yemekten önce 1 porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon enginar yada kuşkonmaz, 1 porsiyon salata.
6. Gün
Sabah: 2 dilim (ince) kepek ekmeği, 1 dilim tuzsuz, yağsız peynir, 1 adet domates ve 1 adet salatalık, 4 adet tuzsuz zeytin, 1 adet ceviz, 3 adet fındık, 3 adet badem.
Öğle: Yemekten önce 1 porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon kuzu haşlama, 1 bardak ayran.
Akşam: Yemekten önce 1 porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon balık ızgara, 1 porsiyon salata.
7. Gün
Sabah: 2 dilim (ince) kepek ekmeği, 1 dilim yağsız, tuzsuz beyaz peynir, 1 adet domates ve 1 adet salatalık, 4 adet tuzsuz zeytin, 1 adet ceviz, 3 adet fındık, 3 adet badem, 1 adet kivi yada elma.
Öğle: Yemekten önce 1 porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon peynirli ve mantarlı omlet, 1 porsiyon salata.
Akşam: Yemekten önce 1 porsiyon yeşil erik, 1 porsiyon fırında pirinç pilavı, 1 kase cacık.